×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William waarschuwt voor sociale media

  William waarschuwt voor sociale media

  Prins William heeft op een gala van The Children's Trust maandagavond gewaarschuwd voor de druk van sociale media op kinderen en tieners.


  'Er is een zekere druk om 24 uur per dag bereikbaar te zijn op sociale media en dat kan gevolgen hebben voor relaties, het gezinsleven en uiteindelijk het gevoel van een kind en zijn of haar eigenwaarde. Het kan allemaal zijn tol eisen', zei William. Volgens de prins is de druk op kinderen aanzienlijk: 'Veel meer dan mijn generatie, nog niet zo lang geleden'.

  Eerder sprak Williams broer prins Harry zich ook al uit over hetzelfde probleem. 'Mensen brengen veel te veel tijd online door', vond hij. 'Ik ben de laatste persoon die het verbiedt, maar mensen krijgen burn-outs en worden gepest. We moeten allemaal meer met elkaar praten'.

  7 november 2017 - 11:07