×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William viert 50e verjaardag Maltese onafhankelijkheid

  Prins vervangt zwangere echtgenote bij festiviteiten

  William viert 50e verjaardag Maltese onafhankelijkheid

  De Maltese president Marie-Louise Coleiro Preca is blij dat prins William zaterdag en zondag optreedt als vervanger van zijn zwangere echtgenote Catherine bij de festiviteiten ter gelegenheid van de 50e verjaardag van de onafhankelijkheid. Malta maakte zich op 21 september 1964 los van Groot-Brittannië.


  Het koninklijk bezoek geeft de onafhankelijkheidsviering een "extra dimensie", vertelt de president aan de BBC. Ze hoopt dat William spoedig terugkomt, maar dan samen met zijn vrouw en zoon prins George.

  Malta zou dit weekeinde het toneel zijn van het eerste solo-optreden van de hertogin van Cambridge. Afgelopen woensdag is echter in goed overleg met haar dokters besloten het bezoek af te zeggen. Catherine heeft te veel last van ochtendmisselijkheid. William werkt nu hetzelfde drukke tweedaagse programma af dat voor zijn vrouw was bedacht.

  20 september 2014 - 20:45