×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William: ‘Slachtoffers worden nooit vergeten’

  William: ‘Slachtoffers worden nooit vergeten’

  Prins William heeft in de kathedraal van Manchester de herdenking van de terroristische aanslag die een jaar geleden in die stad plaatsvond bijgewoond.


  'Aan alle getroffenen: jullie zullen nooit worden vergeten', schreef de hertog van Cambridge op een kaartje die hij in de 'boom van hoop' ophing. Ook had hij woorden voor de mensen uit Manchester: 'Ik heb enorme bewondering voor jullie kracht en wellevendheid na deze ongeëvenaarde tragedie'.

  De aanslag die plaatsvond bij concerthal Manchester Arena kostte aan 22 mensen het leven. Een zelfmoordterrorist liet een explosief ontploffen na afloop van een concert van zangeres Ariana Grande.

  Tijdens de herdenkingsdienst in de kathedraal las William een tekst uit 1 Korinthiërs 13: 'Liefde beschermt altijd, vertrouwt altijd, hoopt altijd en zet altijd door. De liefde schiet nooit tekort en verdwijnt nooit'.

  De hertog werd vergezeld door de Britse premier Theresa May. Ook waren er diverse hulpverleners, nabestaanden en slachtoffers bij de dienst aanwezig.

  23 mei 2018 - 09:21