×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William ontbijt met voetbalsters

  Speelsters nationaal elftal te gast op Kensington Palace

  William ontbijt met voetbalsters

  Prins William heeft donderdag ontbeten met de speelsters van het Engelse nationale damesvoetbalelftal. Kensington Palace plaatste er foto's van op Twitter.


  De hertog van Cambridge is erevoorzitter van de voetbalbond FA. Hij heeft de verrichtingen van het vrouwenvoetbalelftal tijdens het WK op de voet gevolgd. Zo belde hij de Lionesses, zoals het damesteam wordt genoemd, voor de halve finale tegen Japan om ze succes te wensen. De vrouwen eindigden als derde op het toernooi.

  De prins staat bekend als een fervent sportliefhebber. Woensdag zaten hij en zijn vrouw Kate in het publiek op Wimbledon om een kwartfinale te bekijken.

  9 juli 2015 - 11:03