×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William ontbijt met voetbalsters

  Speelsters nationaal elftal te gast op Kensington Palace

  William ontbijt met voetbalsters

  Prins William heeft donderdag ontbeten met de speelsters van het Engelse nationale damesvoetbalelftal. Kensington Palace plaatste er foto's van op Twitter.


  De hertog van Cambridge is erevoorzitter van de voetbalbond FA. Hij heeft de verrichtingen van het vrouwenvoetbalelftal tijdens het WK op de voet gevolgd. Zo belde hij de Lionesses, zoals het damesteam wordt genoemd, voor de halve finale tegen Japan om ze succes te wensen. De vrouwen eindigden als derde op het toernooi.

  De prins staat bekend als een fervent sportliefhebber. Woensdag zaten hij en zijn vrouw Kate in het publiek op Wimbledon om een kwartfinale te bekijken.

  9 juli 2015 - 11:03