×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William met schoonfamilie naar kerstconcert

  Om geld in te zamelen voor goed doel overleden vriend

  William met schoonfamilie naar kerstconcert

  Prins William is woensdagavond op stap geweest met zijn schoonfamilie. Terwijl Catherine thuis bleef bij prins George en prinses Charlotte, ging William met zijn schoonmoeder Carole Middleton en schoonzus Pippa Middleton naar een kerstconcert. Dat schrijft The Daily Mail.


  William ging niet naar zomaar een kerstconcert. Met het optreden in Chelsea werd geld ingezameld voor het Henry van Straubenzee Memorial Fund. Dat fonds, waarvan William en Harry beiden beschermheer zijn, is opgericht ter nagedachtenis aan Henry van Straubenzee, een goede vriend van de prinsen die in 2002 omkwam bij een auto-ongeluk.

  Het is voor William en Harry inmiddels traditie het jaarlijkse kerstconcert ter nagedachtenis aan hun vriend bij te wonen. Harry was dit jaar echter niet van de partij vanwege zijn reis naar Afrika.

  3 december 2015 - 13:39