×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William met grootouders op pad

  Queen onthulde sculptuur van twee paarden

  William met grootouders op pad

  Prins William is maandag samen met zijn oma, koningin Elizabeth en zijn opa, prins Philip op pad geweest. De hertog van Cambridge was erbij toen de Queen een beeld van twee paarden onthulde door een groot paars laken van het sculptuur te trekken.


  Het beeld is gemaakt ter ere van het 60-jarig jubileum van de koningin. Het zijn twee Windsor Grey-paarden, het ras paarden dat wordt gebruikt voor onder meer het trekken van de koetsen van het Koninklijk Huis. Bij de onthulling waren zo'n 400 mensen aanwezig.

  Het komt niet vaak voor dat de zoon van prins Charles alleen met zijn opa en oma op stap gaat.

  1 april 2014 - 15:04