×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • VIDEO: William maakte tripje in Diana’s voetsporen

  VIDEO: William maakte tripje in Diana’s voetsporen

  De Britse prins William heeft dinsdag een reeks bezoeken afgelegd in het graafschap West Midlands. De hertog van Cambridge deed onder meer de plaatsen Birmingham en Stourbridge aan.


  In Birmingham bezocht William het Acorns-kinderziekenhuis, dat dit jaar een jubileum viert. Niemand minder dan Williams moeder, prinses Diana, opende het gebouw dertig jaar geleden. In het ziekenhuis onthulde William dat zijn oudste zoon prins George geobsedeerd is door dinosauriërs. Dat vertelde hij tegen het ziekenhuispersoneel toen een van de kinderen in het ziekenhuis een dinosauriër aan het knutselen was.

  Toevalligerwijs kreeg William eerder op de dag op de Universiteit van Birmingham dinosauriërskleurboeken voor zijn oudste kinderen. De prins zei toen dat hij waarschijnlijk "de populairste vader van het land" zou zijn als hij met de cadeautjes thuis zou komen.

  De hertog van Cambridge reikte op de universiteit ook nog een serie prijzen uit en onthulde later in Stourbridge een standbeeld van een Britse oorlogsheld.

  19 september 2018 - 09:15