×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William krijgt al cadeaus voor tweede kindje

  Prins bezoekt universiteit van Oxford

  William krijgt al cadeaus voor tweede kindje

  Prins William en zijn echtgenote Catherine hebben nog maar net bekendgemaakt dat ze samen een tweede kindje verwachten en nu al krijgt de prins cadeautjes voor de ongeboren spruit. De zoon van prins Charles was maandag in Oxford voor een bezoek aan de universiteit en werd daar al volop gefeliciteerd.


  Oxford Mail schrijft dat een aantal mensen cadeaus hadden meegebracht voor het toekomstige broertje of zusje van prins George. Catherine zou eigenlijk met haar man meegaan naar de universiteit, maar omdat ze zich niet goed voelde, bleef ze thuis. De hertogin van Cambridge heeft last van extreme zwangerschapsmisselijkheid. Daar had ze tijdens haar eerste zwangerschap ook last van.

  De prins bezocht de universiteit van Oxford om een nieuw gebouw op het complex te openen. Voordat de hertog van Cambridge een rondleiding kreeg door het gebouw, ontmoette hij medewerkers en studenten.

  8 september 2014 - 17:02