×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William, Kate en Harry herdenken aanslag

  William, Kate en Harry herdenken aanslag

  Prins William, zijn echtgenote Catherine en prins Harry hebben woensdagmiddag een herdenking van de recente aanslag in Londen bijgewoond. In Westminster Abbey kwamen nabestaanden, slachtoffers, ooggetuigen en hulpverleners samen.


  Voorafgaand aan de ‘dienst van hoop’ legde William een krans bij het gedenkteken voor onschuldige slachtoffers. Tijdens de dienst las de hertog van Cambridge een Bijbelpassage voor. Na afloop van de herdenkingsdienst ontmoetten William, Catherine en Harry nabestaanden en slachtoffers.

  Twee weken geleden reed een 52-jarige man met een gehuurde auto voetgangers aan op de Westminster Bridge. Vervolgens stak hij een politieagent neer, waarna hij door andere agenten werd doodgeschoten. Naast de agent kwamen ook drie voetgangers om het leven. Tientallen mensen raakten gewond.

  5 april 2017 - 15:09