×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William inspecteert troepen voor groot defilé

  William inspecteert troepen voor groot defilé

  De Britse prins William heeft zaterdag de elitedivisie van de British Army geïnspecteerd voor het grote defilé dat volgende week zal plaatsvinden. De zoon van prins Charles salueerde de zogenoemde Household Division tijdens de generale repetitie voor de Queen’s Birthday Parade van 17 juni.


  Deze traditie, die beter bekendstaat als Trooping the Colour, vindt jaarlijks plaats op de eerste zaterdag na 10 juni. Met het defilé, waar meer dan duizend leden van de militaire garde aan meedoen, betuigen de militairen hun eer aan de regerende monarch.

  Het defilé wordt elk jaar rechtstreeks uitgezonden door de BBC. De traditie gaat al meer dan twee eeuwen mee. Koning Elizabeth is overigens jarig op 21 april; zij werd twee maanden geleden 91.

  10 juni 2017 - 15:05