×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William heeft zijn lolbroek aan en grapt over coronavirus

  'Sorry'

  William heeft zijn lolbroek aan en grapt over coronavirus

  Prins William vertelde afgelopen dinsdagavond voor de grap aan Ierse hulpverleners dat hij en zijn echtgenote Catherine het coronavirus verspreiden.


  ‘Wij verspreiden het virus’

  “Trouwens, wij verspreiden het coronavirus, sorry”, zo grapte hij. “We houden het allemaal nauwkeurig in de gaten, hoor. Zeg het als we ermee moeten stoppen.” Op beelden die de Britse krant Daily Mail vertoont, is te zien hoe de prins een niesgebaar maakt en lachend met zijn ogen rolt.

  LEES OOK:

  Gewoon hoesten

  In een gesprek over de situatie rondom het coronavirus in Ierland zei hij ook tegen één van de ambulancemedewerkers: “Iedereen die jij behandelt denkt zeker dat ze het coronavirus hebben en doodgaan, toch? Terwijl jij zoiets hebt van: nee joh, je moet gewoon hoesten.”

  Te diep in het glaasje?

  William maakte zijn grappen tijdens het drinken van wat donkere biertjes in een Guinness-brouwerij in Dublin, waarvan hij volgens Britse media erg genoot. De hertog en hertogin van Cambridge zetten hun bezoek in Ierland woensdag voort en gaan nog langs Meath, Kildare en Galway.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  4 maart 2020 - 14:50