×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William genomineerd voor ‘vader van het jaar’

  William genomineerd voor ‘vader van het jaar’

  Prins William maakt kans om een mooie prijs in de wacht te slepen. De prins is genomineerd voor de titel 'bekende vader van het jaar', schrijven diverse Britse media.


  De vader van de prinsen George en Louis en prinses Charlotte neemt het in de verkiezing Celebrity Dad of the Year op tegen zanger Liam Payne, muziekproducent Simon Cowell, ex-profvoetballer Rio Ferdinand en televisiepresentator Simon Thomas. De twee laatstgenoemden staan er in de opvoeding van hun kinderen alleen voor sinds zij hun vrouw verloren.

  Prins William doet zijn best om, naast zijn vele verplichtingen als tweede troonopvolger, zo veel mogelijk tijd door te brengen met zijn vrouw Kate en hun kinderen. In een open brief gaf Kate eerder deze week een blik op het privéleven van het jonge gezin. In de brief, ter gelegenheid van de Week van het kinderziekenhuis, onthulde de hertogin van Cambridge hoe zij met haar kinderen 'eenvoudige gezinsmomenten' koestert, zoals 'samen buiten spelen'.

  24 mei 2018 - 16:45