×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William gastheer op diner in Windsor Castle

  Tientallen beroemdheden uitgenodigd

  William gastheer op diner in Windsor Castle

  Tientallen beroemdheden maakten dinsdagavond de gang naar Windsor Castle. Ze waren te gast op een diner ter ere van The Royal Marsden Hospital. Gastheer was prins William, voorzitter van het ziekenhuis.


  Onder de genodigden waren onder anderen Cara Delevingne, Kate Moss, Benedict Cumberbatch, Helena Bonham Carter, Cate Blanchett en Emma Watson. Grote afwezige was de hertogin van Cambridge, die thuis was gebleven bij prins George. Daily Mail publiceerde foto's van de avond.

  De gasten zijn allemaal vrienden of sponsors van het ziekenhuis. Na een receptie en een uitgebreid diner aan twee lange rijen tafels was er een optreden van Emeli Sande. Het diner werd gesponsord door het kledingmerk Ralph Lauren, dat een borstkankercentrum in het ziekenhuis gaat oprichten.

  14 mei 2014 - 10:15