×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en topvoetballers vragen aandacht voor mentale gezondheid

  "Het leven, net als voetbal zit vol hoogte- en dieptepunten"

  William en topvoetballers vragen aandacht voor mentale gezondheid

  De Britse prins William heeft een film gemaakt samen met de bekendste gezichten in het Engelse voetbal om aandacht te vragen voor mentale gezondheid.


  Volgens Buckingham Palace werkt de prins samen met voetballers zoals Frank Lampard, Harry Maguire en Alex Scott voor het project.

  Het goede doel van William, Heads Up, maakte de film om vooral mannen aan te moedigen zich uit te spreken over stress. De prins, die ook voorzitter is van de Football Association, heeft ervoor gezorgd dat miljoenen voetbalfans de film kunnen zien door hem uit te zenden voor elke wedstrijd van de Emirates FA Cup. “In het leven, net zoals bij voetbal, hebben we hoogte- en dieptepunten. We kunnen ons allemaal wel eens gestrest of zenuwachtig voelen,” zegt prins William in de video.

  De prins en de voetbalsterren moedigen fans aan om een eigen Mind Plan te maken, wat gratis te doen is via de website van de organisatie Every Mind Matters. Daarmee kunnen mensen die soms worstelen met hun mentale gezondheid een actieplan maken waarmee ze voor zichzelf zorgen. “Onze ambitie is om het grootste gesprek ooit op gang te brengen over mentale gezondheid,” stelt William.

  3 januari 2020 - 15:44