×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate vieren trouwdag

  William en Kate vieren trouwdag

  Prins William en zijn vrouw Kate vieren woensdag hun trouwdag. Precies vier jaar geleden gaven de twee elkaar het jawoord in Westminster Abbey in Londen.


  Volgens verschillende Britse media hebben de hertog en hertogin van Cambridge geen feestelijke plannen vandaag, ze vieren het thuis in Kensington Palace. De twee zijn in afwachting van de geboorte van hun tweede kindje, dat kan nu ieder moment gebeuren.

  Voor de Lindo Wing van het St. Mary's Hospital, waar Kate zal bevallen, staan al dagen heel wat royaltyfans te wachten. Dinsdag hebben William en Catherine een ontbijt aangeboden aan de fans, ze stuurden croissants en gebakjes van een bakker uit de buurt.

  De hoogzwangere Kate voelt zich waarschijnlijk nog steeds goed. Dinsdag werd ze namelijk achter het stuur van haar auto gespot. Volgens Daily Mail was de hertogin van Cambridge samen met haar zoontje prins George, zijn nanny en een aantal bodyguards op weg naar het zwembad.

  29 april 2015 - 11:04