×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate vieren houten bruiloft

  William en Kate vieren houten bruiloft

  De Britse prins William en zijn vrouw Catherine vieren vrijdag hun trouwdag. Het is precies vijf jaar geleden dat de twee elkaar het jawoord gaven in Westminster Abbey in Londen.


  De hertog en hertogin van Cambridge hebben geen grootse feestelijkheden in de planning. Volgens Britse media viert het koppel hun trouwdag in huiselijke kring in hun landhuis Anmer Hall samen met de kinderen prins George en prinses Charlotte.

  William en Kate leerden elkaar in 2001 kennen tijdens hun studie aan de universiteit van het Schotse St. Andrews. Kate had al een relatie op het moment dat William haar huisgenoot werd, maar deze strandde twee jaar later, waarna de vonk tussen haar en de prins oversloeg.

  29 april 2016 - 09:51