×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate vieren 8-jarig jubileum

  Kensington Palace deelt kiekjes van Cambridge's bruiloft

  William en Kate vieren 8-jarig jubileum

  Het is feest in huize Cambridge. Prins William en Catherine vieren maandag namelijk dat ze elkaar precies acht jaar geleden het jawoord gaven in de Westminster Abbey in Londen.

  Op social media staat Kensington Palace, het paleis van de hertog en hertogin van Cambridge, uitgebreid stil bij de mijlpaal. Daarvoor werden flink wat foto’s van de dag zelf uit de oude doos gehaald. In de ‘comments’ regent het ondertussen felicitaties. “Bedankt voor alle lieve berichten”, aldus het Britse koppel.

  William en Catherine leerden elkaar in 2001 kennen tijdens hun studie aan de universiteit van het Schotse St. Andrews. Catherine had destijds echter al een relatie. Deze strandde twee jaar later, waarna de vonk tussen haar en William oversloeg. In oktober 2010 ging de prins op zijn knieën tijdens een vakantie in Kenia.

  Het huwelijk, waar ook Willem-Alexander en Máxima van de partij waren, vond plaats op 29 april 2011. De 36-jarige William en de 37-jarige Catherine hebben drie kinderen: de 5-jarige George, de 3-jarige Charlotte en de 1-jarige Louis.

  29 april 2019 - 16:25