×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate op bezoek bij nicht Zara

  Met de kinderen kijken naar de paardenshow

  William en Kate op bezoek bij nicht Zara

  William en Catherine hadden vrijdag een gezellig uitje met George en Charlotte. Het gezin was bij een paardenshow in Norfolk om Williams nicht, ruiter Zara Tindall, aan te moedigen. De Daily Mail deelde zondag meerdere foto’s van de hertog en hertogin van Cambridge en de twee kleintjes.

  Zo is te zien hoe de 5-jarige George, met een speelgoedzwaard in zijn hand, op de schouders van Zara’s man Mike zit en het zichtbaar naar zijn zin heeft. Ook zijn 3-jarige zusje vermaakte zich, terwijl ze door haar moeder op de schouders werd meegenomen. Op een andere foto is te zien dat Charlotte de oren van Catherine van het hoofd kletst. Zara’s 3-jarige dochtertje Mia nam plaats op de schouders van William.

  De twee gezinnen, die geregeld met elkaar optrekken, kwamen volgens aanwezigen over als een “hele gewone familie”. “De kinderen gedroegen zich en ze waren allemaal heel ‘down to earth’. Een paar mensen had ze wel in de gaten, maar over het algemeen gingen ze gewoon op in de massa.”

  Nadat de ruiters klaar waren, gaf William Zara een dikke knuffel. De 37-jarige dochter van prinses Anne is een doorgewinterd amazone. Zara doet geregeld mee aan wedstrijden en won in 2012 zelfs een zilveren Olympische medaille.

  14 april 2019 - 14:22