×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate ontmoeten Zweedse scholieren

  William en Kate ontmoeten Zweedse scholieren

  Prins William en zijn vrouw Catherine verdiepen zich in Zweden in een onderwerp dat ze na aan het hart ligt. De tweede dag van hun officiële bezoek aan het Scandinavische land staat in het teken van geestelijke gezondheidszorg.


  Kroonprinses Victoria en prins Daniel van Zweden namen hun Britse gasten woensdag mee naar het Karolinska-Instituut. De medische universiteit in Stockholm is goed voor meer dan 40 procent van het medisch academisch onderzoek dat in Zweden wordt uitgevoerd.

  De hertog en hertogin spraken met wetenschappers over baanbrekend academisch onderzoek. Ook de Zweedse aanpak op het terrein van geestelijke gezondheidszorg en de invloed van bewegen op de geest.

  William en Kate bezochten vandaag ook scholen en spraken met leerlingen en docenten die ervaring hebben met het programma YAM. Dat is gericht is op het verbeteren van het welzijn van jongeren in de leeftijd van veertien tot zestien jaar.

  Victoria ontvangt de Britse gasten vanmiddag bij haar thuis in kasteel Haga voor de thee.

  31 januari 2018 - 15:31