×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate naar Zweden en Noorwegen

  William en Kate naar Zweden en Noorwegen

  Prins William en zijn vrouw Catherine brengen van dinsdag 30 januari tot en met vrijdag 2 februari een officieel bezoek aan Zweden en Noorwegen. Dit kondigde Kensington Palace maandag aan.


  De reis begint in Zweden. Het Noorse hof verwacht de hertog en hertogin van Cambridge op 1 en 2 februari.

  William was vorige maand in zijn eentje afgereisd naar Finland. Aanvankelijk zou ook zijn zwangere vrouw Catherine meegaan naar het hoge noorden en zou het paar na Finland doorreizen naar de buurlanden Zweden en Noorwegen. Het bezoek aan de Noren en Zweden is echter doorgeschoven.

  William en Catherine maken de reizen formeel op verzoek van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Daarnaast speelt mee dat koningin Elizabeth (91) een leeftijd heeft bereikt waarop ze haar reizen tot het allernoodzakelijkste beperkt en zelfs geheel afziet van verre reizen.

  11 december 2017 - 12:19