×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate herdenken fatale crash

  Een waar gemis voor veel meer dan de voetbalclub

  William en Kate herdenken fatale crash

  Prins William en zijn vrouw Catherine hebben woensdag een bezoek gebracht aan Leicester om de slachtoffers te herdenken van het helikopterongeluk bij voetbalclub Leicester City, onder wie de Thaise clubeigenaar Vichai Srivaddhanaprabha. William kende hem goed.


  Het koninklijke paar bezocht de herdenkingsplek in de buurt van het stadion en ontmoette spelers en de trainersstaf van de Engelse club. William en Catherine spraken ook met vrijwilligers die hielpen de bloemenzee van duizenden boeketten te verplaatsen.De zestigjarige Srivaddhanaprabha kwam om het leven toen de helikopter, die hem eind oktober zoals gebruikelijk bij het King Power-stadion ophaalde, na een duel met West Ham United neerstortte. Geen van de vijf inzittenden overleefde de crash.”Ik heb het geluk gehad Vichai jarenlang gekend te hebben”, zei prins William eerder. “Hij was een zakenman met klasse, een echte familieman, die diverse goede doelen steunde. Hij heeft een enorme bijdrage geleverd aan het voetbal, niet in de laatste plaats door het magische seizoen van Leicester City waarmee het in 2016 de wereld verbaasde. Hij zal gemist worden door alle voetbalfans en de mensen die het geluk hebben gehad hem gekend te hebben.”

  28 november 2018 - 16:59