×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate delen privéfoto van prins Louis’

  William en Kate delen privéfoto van prins Louis’

  Zondagavond lieten William en Kate een viertal foto's openbaar maken die na de doop van hun zoontje, prins Louis, werden gemaakt. Ze hebben nu echter een nieuwe foto vrijgegeven die volgens ingewijden oorspronkelijk niet voor het publieke oog bestemd was.


  Door Rick Evers

  Het is gebruikelijk dat behalve officiële foto's er ook beelden worden gemaakt voor in het eigen fotoalbum. Deze foto van Matt Porteous, waarop Kate in de tuin van Clarence House haar jongste zoontje vasthoudt, zou er daar één van zijn. Zij en prins William zouden de foto zo leuk hebben gevonden, dat ze de foto toch hebben laten verspreiden, zodat iedereen van de foto van hun guitige zoontje kan genieten.

  16 juli 2018 - 12:31