×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate bezoeken culturele hoofdstad van het jaar

  Onderdeel van hun trip naar Ierland

  William en Kate bezoeken culturele hoofdstad van het jaar

  Er wordt steeds meer duidelijk over het reisschema van William en Kate, die van 3 tot en met 5 maart Ierland zullen bezoeken.


  Het paar bezoekt Ierland begin volgende maand om te benadrukken hoe sterk de banden tussen Ierland en het Verenigd Koninkrijk zijn. Ze zullen worden getrakteerd op veel cultuur en traditioneel Ierse gebruiken. Onder meer de steden Dublin, County Meath en Galway worden bezocht.

  Die laatste is tevens Culturele Hoofdstad van Europa in 2020. In Galway zullen William en Kate een uitleg krijgen van hoe Ierland tracht het milieu te beschermen door een focus op duurzame landbouw en het gezond houden van het leven in de oceaan.

  LEES OOK:

  Tevens bezoekt het koninklijk koppel een aantal lokale organisaties die jongeren ondersteunen en ze vaardigheden bijbrengen waar ze later in hun leven mee uit de voeten kunnen.

  Naast de president van Ierland en andere politici, gaan William en Kate in gesprek met kunstenaars, jongeren, mensen in het bedrijfsleven en medewerkers van liefdadigheidsinstellingen. Een volgepakt en waardevol schema voor de twee.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  26 februari 2020 - 11:50