×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate alsnog op Scilly-eilanden

  William en Kate alsnog op Scilly-eilanden

  Prins William en zijn vrouw Catherine zijn, met vertraging, aan hun bezoek aan de Scilly-eilanden begonnen. Het Britse koninklijk paar kon eerder vanwege zware mist niet afreizen naar de eilanden voor de kust van Cornwall. Het is het eerste officiële bezoek van de twee aan de eilandengroep, die bestaat uit vijf bewoonde en ongeveer 140 onbewoonde eilanden.


  Aangekomen op het eiland Tresco bekeken de hertog en hertogin de subtropische Abbey Garden. "We zijn er eindelijk, gelukkig is de regen goed voor de planten!", zei de prins tegen de medewerkers van de tuinen, toen het slechte weer had plaatsgemaakt voor zonneschijn.

  Na Tresco steekt het paar nog over naar St. Martin's. Als laatste stond een bezoek aan het eiland St. Mary's in de planning, maar door de vertraging komt dat te vervallen. William en Catherine willen dat graag op een later tijdstip goedmaken, twittert Kensington Palace.

  2 september 2016 - 16:09