×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate aangekomen in India

  William en Kate aangekomen in India

  Prins William en zijn echtgenote Catherine zijn zondag aangekomen in India. Het paar heeft de eerste activiteit al achter de rug. Ze waren aanwezig bij een kranslegging bij een monument in Mumb ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslagen in Mumbai op 26 november, nu zeven jaar geleden.


  Zondag zullen Kate en William ook aanwezig zijn bij een cricketwedstrijd en een galadiner. Maandag reizen ze door naar de hoofdstad New Delhi. Hier staan ze stil bij het leven van Mahatma Gandhi en is er een ontmoeting met sterren van 'Bollywood', de Indiase filmindustrie. Ook wordt er in de Indiase hoofdstad alvast gefeest ter gelegenheid van de negentigste verjaardag van Williams oma koningin Elizabeth later in april.

  10 april 2016 - 13:26