×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Harry vechten tegen overstromingen

  Prinsen met zandzakken in de weer

  William en Harry vechten tegen overstromingen

  De Britse prins William en zijn broer prins Harry hebben zich vrijdag in het plaatsje Datchet bij manschappen van het leger gevoegd die vechten tegen het water. De broers gingen met zandzakken aan de slag in een poging de stad te verdedigen tegen een overstroming.


  William en Harry kwamen in alle vroegte om 06.00 uur aan in Datchet. Ze hopen de hele dag door te kunnen werken, maar de media kreeg al snel lucht van hun aanwezigheid. ''Ze wilden niet dat dit bekend zou worden. Het is ook pas op woensdagavond besloten'', zegt een woordvoerder van het paleis tegen Daily Mail. ''Ze wilden graag helpen bij het gevecht tegen de overstromingen en ze dachten dat de beste manier om dit te doen was om zich aan te sluiten bij het leger.''

  Prins William stelde zelfs nog voor dat de aanwezige journalisten ook de handen uit de mouwen staken. ''Als je wilt helpen, dan leg je je camera neer'', antwoordde de hertog van Cambridge op de vraag wat hij aan het doen was.

  Het zuiden van Engeland wordt al weken geteisterd door zware regenval. Duizenden hectaren land staan onder water en hele dorpen zijn al weken van de buitenwereld afgesloten.

  Bekijk hier een filmpje van de twee prinsen die zandzakken helpen versjouwen (via The Guardian):

  14 februari 2014 - 15:00