×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Harry te paard voor goede doelen

  William en Harry te paard voor goede doelen

  De prinsen William en Harry hebben zaterdag geld opgehaald voor goede doelen die ze steunen. De broers namen in Gloucestershire deel aan een polowedstrijd.


  De poloënde prinsen haalden geld op voor onder anderen Centrepoint, waarvan William beschermheer is, en Walking With The Wounded, waaraan Harry zijn naam verbond. Ook werd er gespeeld voor het The Household Cavalry Operational Casualties Fund.

  William en Harry nemen al tien jaar, vooral ’s zomers, geregeld deel aan polotoernooien om geld op te halen. De broers speelden al ruim tien miljoen pond (ruim 13 miljoen euro) bij elkaar.

  15 juli 2017 - 20:52