×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Harry onder indruk bij herinneringstuin Diana

  William en Harry onder indruk bij herinneringstuin Diana

  William en Harry vonden het fijn om door White Garden te lopen. De prinsen waren in de tuin bij Kensington Palace ter nagedachtenis van hun moeder prinses Diana. Donderdag is het twintig jaar geleden dat de populaire Diana omkwam bij een verkeersongeluk in een tunnel in Parijs.


  Samen met Catherine, de Hertogin van Cambridge, bezochten prins William en prins Harry White Garden. Ze kregen een rondleiding van een uur waarin ze uitleg kregen over de planten in de tuin. De wandeling in de stromende regen bracht veel herinneringen boven bij de prinsen, weet Daily Mirror. Zo vertelde William dat hij vaak in de tuin was te vinden. Hij herinnerde zich dat er eekhoorntjes waren. Ook waren er volgens hem altijd veel duiven.

  De broers verbaasden zich over het aantal koikarpers in de vijver. William vertelde dat er in zijn jeugd niet zo veel vissen rondzwommen. Hij kreeg toen te horen dat sommige van de koikarpers er al heel lang verbleven en dat het best kon zijn dat hij sommige exemplaren vroeger al eens had gezien.

  Na de rondleiding door de tuin liep het gezelschap naar het hek waar een herdenkingsplaats is ontstaan voor prinses Diana. Daar bekeken William en Harry de bloemen en foto’s die bewonderaars van hun moeder bij de herdenkingsplek hebben achtergelaten. Ze legden zelf ook bloemen neer.

  30 augustus 2017 - 23:27