×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Harry laten beeld van Diana maken

  William en Harry laten beeld van Diana maken

  In de tuin van het Londense Kensington Palace komt een beeld te staan van prinses Diana. Dit komt er op verzoek van haar twee zonen, prins William en prins Harry.


  ''Het is twintig jaar geleden dat onze moeder is overleden en de tijd is rijp om haar positieve invloed in Groot-Brittannië en de rest van de wereld te erkennen door middel van een beeld'', zeggen William en Harry in een verklaring. ''Onze moeder heeft zoveel levens beïnvloed. We hopen dat het beeld bezoekers van Keninsgton Palace doet nadenken over haar leven en nalatenschap.''

  De prinsen hebben een commissie in het leven geroepen die fondsen moet werven voor het beeld. Ook zal de commissie een kunstenaar uitzoeken die het beeld mag gaan maken. Het is de bedoeling dat het beeld van Diana voor het einde van het jaar onthuld wordt.

  Diana overleed op 31 augustus 1997 na een auto-ongeluk in de Almatunnel in Parijs. William was toen 15 jaar oud, Harry 12 jaar.

  29 januari 2017 - 08:39