×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Harry bij Star Wars-première

  William en Harry bij Star Wars-première

  De Britse prinsen William en Harry verschenen dinsdag samen op de rode loper bij The Royal Albert Hall in Londen. De broers waren aanwezig voor de Europese première van Star Wars: The Last Jedi waar ze zelf een klein rolletje in spelen.


  De royals, die veel bekijks trokken van het publiek en de vele fotografen, hesen zich voor de nieuwste Star Wars-film in een Stormtrooper-outfit. Ook acteur Tom Hardy en zanger Gary Barlow hebben een klein rolletje in dezelfde scène. Voor de première waren vierhonderd speciale gasten uitgenodigd, waaronder veteranen en vrijwilligers van goede doelen die gerelateerd zijn aan The Royal Foundation, de liefdadigheidsorganisatie van de broers en Williams vrouw Catherine.

  William en Harry zijn liefhebbers van Star Wars. Vorig jaar bezochten de twee de filmset in de Londense Pinewood Studio's. De prinsen kregen er een rondleiding en mochten met een aantal filmattributen 'spelen'. Zo vochten de broers een heus lightsabergevecht uit.

  13 december 2017 - 07:24