×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en George van Toblerone-repen

  Ter ere van Vaderdag

  William en George van Toblerone-repen

  Om de eerste Vaderdag van prins William en prins George te vieren heeft het Zwitserse chocolademerk Toblerone een chocoladeportret van de prins en zijn zoontje gemaakt.


  De afbeelding – gecreëerd met melk, witte en pure chocola – is vervaardigd naar een foto die genomen is tijdens de koninklijke tour door Nieuw Zeeland en Australië. Het portret is handgemaakt door Michelle Wibow, een kunstenares die met eten werkt. Michelle gebruikte 1500 chocoladerepen die in totaal 16000 individuele stukjes bevatten om de foto van ruim 3,5 bij 2,5 meter te maken.

  "Toen ik werd gevraagd om het portret van prins William en baby George te maken was ik erg blij", vertelt Michelle aan Hello Magazine. "Iedere eerste Vaderdag is een memorabel moment, en hoe kun je 's lands favoriete vader beter eren dan met een eetbare foto van hem."

  Volgens de kunstenares duurde het erg lang voordat ze de plaats van elk klein stukje chocolade had bepaald om er een herkenbare afbeelding van te maken. Het plannen, voorbereiden en maken van hele project kostte haar meer dan 100 uur. "Maar het moeilijkste was om de chocola niet op te eten tijdens het werken", aldus Michelle.

  12 juni 2014 - 17:13