×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine zes jaar getrouwd

  William en Catherine zes jaar getrouwd

  De Britse prins William en zijn vrouw Catherine vieren zaterdag hun trouwdag. De hertog en hertogin van Cambridge zijn inmiddels zes jaar getrouwd.


  Op Twitter bedankt Kensington Palace voor alle 'mooie berichten' die William en Kate hebben ontvangen. ''Het zijn zes fantastische jaren geweest'', staat bij een kleine fotocollage van het stel. Net als voorgaande jaren vieren de twee deze dag waarschijnlijk in huiselijke kring.

  William en Kate leerden elkaar in 2001 kennen tijdens hun studie aan de universiteit van het Schotse St. Andrews. Kate had al een relatie op het moment dat William haar huisgenoot werd, maar deze strandde twee jaar later, waarna de vonk tussen haar en de prins oversloeg.

  De twee verloofden zich in oktober 2010. De prins vroeg Kate ten huwelijk tijdens een vakantie in Kenia. Ze trouwden vervolgens op 29 april 2011 in Westminster Abbey in Londen.

  29 april 2017 - 13:37