×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine willen fulltime nanny’

  William en Catherine willen fulltime nanny’

  Als hun tweede kind geboren is, willen prins William en zijn vrouw Catherine een fulltime nanny inhuren om te zorgen voor de kleine prins George en zijn toekomstige broertje of zusje. Dat schrijft International Business Times.


  Het koppel brak vorig jaar toen George ter wereld kwam met de Britse vorstelijke traditie om meteen na de geboorte een nanny in te schakelen voor de kraamtijd. George heeft wel een nanny, maar die werkt niet fulltime bij het gezin.

  Volgens een anonieme bron zijn de twee bang dat het ze allemaal te veel wordt met twee kinderen. "Ze hadden hun handen vol aan George en ze hebben veel nachten amper geslapen. Catherine zegt dat ze bij de volgende extra hulp wil."

  Naar verluidt verhuist de prins met zijn gezin na de geboorte van de nieuwe telg naar hun woning in Amner Hall in Norfolk, om de kinderen daar te laten opgroeien. De baby zal net als George ter wereld komen in St Mary's Hospital in Londen.

  15 september 2014 - 13:44