×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine week naar Malediven

  Onbekend of prins George ook mee is

  William en Catherine week naar Malediven

  Prins William en zijn vrouw Catherine zijn naar de Malediven gevlogen voor een weekje vakantie. Dat meldt Express.


  De hertog en hertogin van Cambridge zijn donderdagochtend aangekomen op één van de eilanden in het noorden van de eilandengroep. Het is nog onduidelijk of hun zoon prins George er ook bij is.

  William en Catherine zouden de Malediven ook hebben overwogen voor hun huwelijksreis, maar de keus viel uiteindelijk op de Seychellen. Op 7 april begint hun drie weken durende reis naar Nieuw-Zeeland en Australië.

  7 maart 2014 - 09:42