×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine vieren trouwdag

  Drie jaar geleden jawoord in Westminster Abbey

  William en Catherine vieren trouwdag

  Prins William en zijn vrouw Catherine vieren dinsdag hun trouwdag. De hertog en hertogin van Cambridge gaven elkaar drie jaar geleden het jawoord in Westminster Abbey in Londen.


  Halverwege november 2010 maakten de twee bekend verloofd te zijn, William vroeg zijn vrouw tijdens een vakantie in Kenia ten huwelijk. William en Catherine leerden elkaar kennen in 2001 tijdens hun studie aan de universiteit St. Andrews. Deze maand maakte het stel een drieweekse tour door Australië en Nieuw-Zeeland. Verschillende media schreven toen dat het goed zichtbaar was dat de twee nog steeds erg verliefd zijn op elkaar.

  Vorig jaar werd het liefdesgeluk van William en Catherine bezegeld met de komst van hun eerste kindje, prins George. Het jongetje werd op 22 juli geboren. Er stonden toen al dagen cameraploegen, fotografen en fans buiten bij het ziekenhuis te wachten op een teken van de geboorte. Prins George is derde in lijn van de Britse troonopvolging. Het gezin woont in Kensington Palace in Londen.

  29 april 2014 - 09:52