×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine verwachten derde kindje

  William en Catherine verwachten derde kindje

  Prins William en zijn echtgenote Catherine verwachten hun derde kindje. Dat heeft een woordvoerder van Kensington Palace maandag bekendgemaakt. Net als bij haar eerdere zwangerschappen, van prins George en prinses Charlotte, leidt de Hertogin van Cambridge aan zwangerschapsmisselijkheid. Dat heeft gevolgen voor de agenda van de Hertogin.


  William en Catherine waren van plan om na de zomer meer taken op zich te nemen. William heeft daarvoor zijn baan als helikopterpiloot opgezegd en het gezin heeft besloten zich permanent in Londen te gaan vestigen. Prins Philip, opa van William, is onlangs met 'pensioen' gegaan, waardoor er meer werkzaamheden liggen voor het paar en prins Harry. Catherine zal het echter voorlopig rustigeraan moeten doen.
   

  4 september 2017 - 11:20