×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine verlaten Australië

  Herdenking gesneuvelde militairen was afsluiting tournee

  William en Catherine verlaten Australië

  Prins William, zijn vrouw Catherine en baby George hebben vrijdag hun 3-weekse tournee door Australië en Nieuw-Zeeland afgesloten. Voordat de Britse royals terugkeerden naar Londen bezochten ze in Canberra nog een herdenking voor gesneuvelde Australische militairen en legden ze een krans bij het oorlogsmonument voor de onbekende soldaat.


  De hertog en hertogin van Cambridge plantten in de herdenkingstuin in de Australische hoofdstad ook een Lone Pine, een boom ter nagedachtenis aan de slachtoffers die 99 jaar geleden vielen bij de slag om Gallipoli (in het huidige Turkije).

  De 9 maanden oude George stal de show bij het vertrek. Op het militaire vliegveld van Canberra waren alle ogen op de kleine prins gericht. Volgens de Britse krant The Telegraph probeerde de stuurse baby zich constant uit zijn moeders armen te worstelen en had Catherine de grootste moeite haar kind in bedwang te houden. Terwijl zijn ouders afscheid namen van de Australische minister-president Tony Abbott, zette George het op een schreeuwen. Het gezin vloog van Canberra naar Sydney met een toestel van de Royal Australian Air Force, om daarna met een lijnvlucht van Qantas door te reizen naar huis.

  Een woordvoerder van de Britse royals liet weten dat het echtpaar een fantastische tijd heeft gehad in Nieuw-Zeeland en Australië. ''De tournee was een geweldige ervaring voor zowel de hertog als de hertogin en ze hebben er enorm van genoten. Het gezin is erg onder de indruk van de uitzonderlijke warmte waarmee ze overal zijn verwelkomd.''

  25 april 2014 - 11:45