×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine presenteren zoon

  William en Catherine presenteren zoon

  De Britse prins William en zijn vrouw Catherine hebben maandagavond hun pasgeboren zoon aan de wereld laten zien. Net als bij de geboorte van George en Charlotte presenteerden de twee hun kind op de stoep van het St. Mary's Hospital.


  De hertog en hertogin van Cambridge verschenen rond 18.00 uur lokale tijd op de trap van het ziekenhuis, ruim vijf uur na de bevalling. Catherine zag er stralend uit in een felrode jurk met een kanten kraag. Haar pasgeboren zoon was gewikkeld in doeken en was nog niet heel goed te zien voor de massaal toegestroomde wereldpers en de Britse royaltyfans.

  William en Catherine bleven niet lang staan. Na een paar minuten gingen ze weer naar beneden om korte tijd later weer naar buiten te komen, dit keer met hun zoon in een draagstoeltje. William reed zijn vrouw en derde kind daarna zelf naar huis.

  Het jongetje heeft nog geen naam. Naar verwachting wordt die ergens in de komende dagen bekendgemaakt.

  23 april 2018 - 20:06