×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine naar universiteit van Oxford

  Eerste gezamenlijke publieke optreden na zomerreces

  William en Catherine naar universiteit van Oxford

  Prins William en zijn vrouw Catherine hebben hun eerste gezamenlijke publieke optreden van na het zomerreces in de agenda staan. De hertog en hertogin van Cambridge brengen op maandag 8 september een bezoek aan de universiteit van Oxford.


  Tijdens dit bezoek zullen de twee een nieuw gebouw openen op het complex, zo maakte de universiteit bekend. Het gaat om een deel genaamd The Dickson Poon University of Oxford China Centre Building. Dit pand is bedoeld voor studenten en onderzoekers van China-gerelateerde studies.

  Voordat William en zijn echtgenote een rondleiding krijgen in het gebouw, staan er ontmoetingen met verschillende studenten en medewerkers van de universiteit op het programma. In het complex zijn 63 studentenkamers gemaakt, er is een collegezaal met ruimte voor 100 studenten, een restaurant, een ruimte voor lezingen en er is een uitgebreide bibliotheek aanwezig.

  Eerder werd bekend dat er in de agenda van Catherine ook al een ander bezoek staat. Op 20 september zal ze namelijk voor twee dagen afreizen naar Malta. Dit bezoek staat in het teken van de vieringen rond het 50-jarig onafhankelijkheidsjubileum van Malta.

  27 augustus 2014 - 11:26