×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine naar paasmis in Australië

  William en Catherine naar paasmis in Australië

  Prins William en zijn vrouw Catherine hebben zondagochtend een paasmis bijgewoond in St Andrew's Cathedral in de Australische stad Sydney. De hertog en hertogin van Cambridge werden verwelkomd door Glenn Davies, de aartsbisschop van Sydney.


  Met de 65 minuten durende kerkdienst begon voor William en Catherine de vijfde dag van hun tour door Australië. Buiten de kathedraal hadden zich zo'n 2000 mensen verzameld, waarvan velen een cadeau voor de kleine prins George of bloemen voor Catherine hadden meegenomen.

  Na de paasmis werden de hertog en hertogin uitgenodigd om hun handtekening te zetten in zowel de First Fleet Bible als het Book of Common Prayer. Deze historische boeken werden gebruikt in de eerste christelijke dienst in Australië in 1788 en bevatten ook de handtekeningen van onder anderen koningin Elizabeth, prins Charles en prinses Diana.

  Later op de dag brachten William en Catherine samen met hun zoontje George een bezoekje aan de Taronga Zoo, de grootste dierentuin van Sydney. In het dierenpark maakte het trio kennis met een langoorbuideldas die is vernoemd naar baby George.

  20 april 2014 - 10:37