×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine naar New York

  Voor officieel bezoek

  William en Catherine naar New York

  Prins William en zijn zwangere echtgenote Catherine reizen tussen 7 en 9 december af naar New York. Dat heeft Clarence House vrijdag officieel bekendgemaakt. Begin oktober werd al bekend dat de Britse troonopvolger plannen had een officieel bezoek te brengen aan Amerika.


  Catherine had tijdens de eerste maanden net als tijdens haar eerste zwangerschap veel last van ochtendmisselijkheid. Inmiddels is ze al een aantal keer in het openbaar verschenen en lijkt ze zich goed genoeg te voelen om de vliegreis te maken.

  Het stel zal in New York onder meer de slachtoffers van 9/11 herdenken door een bezoek te brengen aan het Memorial Museum. William gaat tijdens het bezoek aan de VS ook nog een dag naar Washington. Daar woont hij een conferentie bij over de preventie van illegaal stropen en de handel in wilde dieren van zijn natuurbeschermingsorganisatie United For Wildlife. Catherine blijft dan in de Big Apple voor andere verplichtingen. Verder voeren ze gesprekken met dierenbeschermers en ontmoeten ze bestuurders van internationale organisaties.

  Op maandag is het stel bij een NBA-basketbalwedstrijd ter promotie van een project voor de bescherming van wilde dieren. Het bezoek wordt afgesloten met een diner ter ere van het 600-jarige jubileum van de Universiteit van St. Andrews in het Metropolitan Museum of Art.

  14 november 2014 - 16:49