×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine naar Coventry

  William en Catherine naar Coventry

  Prins William en zijn zwangere vrouw Catherine reizen op 16 januari af naar Coventry.


  Het paar zal een bezoek brengen aan de Coventry Cathedral, die ook wel bekend staat als de tweede Sint-Michielskathedraal. In 1956 legde koningin Elizabeth de eerste steen van de kerk, die naast de ruïne van de vorige kathedraal werd gebouwd. De eerste Sint-Michielskathedraal werd in 1940 verwoest toen de stad zwaar werd getroffen door Duitse bombardementen.

  De universiteit kan op 16 januari ook rekenen op koninklijk bezoek, evenals de Positive Youth Foundation. Deze stichting houdt zich bezig met hulpverlening aan jongeren in Coventry.

  3 januari 2018 - 13:19