×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine naar België’

  Voor ceremonie op militair kerkhof

  William en Catherine naar België’

  Prins William en zijn vrouw Catherine komen op 4 augustus naar België om een ceremonie bij te wonen op een militair kerkhof in Bergen. Dat meldde The Sunday Times eerder, maar de burgemeester van Bergen wacht nog op officële bevestiging. Zo vertelt hij aan VTM Nieuws.


  "We hebben nog geen officiële bevestiging dat het William en Catherine worden, dat zou wel goed zijn voor ons, want het koppel trekt de aandacht", aldus burgemeester Nicolas Martin. Ook prins Harry komt volgens de Britse krant naar onze zuiderburen voor de ceremonie.

  Op het kerkhof ligt het graf van de eerste Britse gesneuvelde soldaat van de Eerste Wereldoorlog en van de laatste Britse soldaat. "Er liggen hier ongeveer een miljoen Britse soldaten die zijn gestorven tijdens de Eerste Wereldoorlog. Dit is dus een symbolische plek. Daarom heeft de Britse koninklijke familie gekozen om hier te komen om de Eerste Wereldoorlog te herdenken", vertelt Corentin Rousman, de coördinator van de militaire begraafplaats aan de zender.

  28 april 2014 - 15:06