×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine laten baby zien

  Op stoep St. Mary's ziekenhuis

  William en Catherine laten baby zien

  De Britse prins William en zijn echtgenote Catherine hebben hun zaterdagochtend geboren dochter aan het publiek laten zien. Dat gebeurde op de stoep van het St. Mary's ziekenhuis in Londen voor het oog van onder anderen tientallen cameraploegen en fotografen aan de overkant van de straat.


  Het kindje werd volgens Britse media om 08.34 uur lokale tijd geboren en weegt ruim 3,7 kilo. De geboorte werd rond 12.00 uur bekendgemaakt.

  William en Kate poseerden maar enkele minuten met hun dochtertje. Daarna gingen ze weer naar binnen. Ongeveer tien minuten later stapte het stel met de baby in een auto en vertrokken ze met politiebegeleiding.

  Prins George

  Prins William had zaterdag aan het einde van de middag korte tijd het ziekenhuis in Londen verlaten om zijn zoon George op te pikken.

  "We zijn heel erg gelukkig", zei prins William terwijl hij in de auto stapte. "Ik ga alleen even George ophalen."

  Prins George, die nu 21 maanden oud is, bleef tijdens de bevalling van zijn moeder Catherine op Kensington Palace. De kleine was daar in goede handen bij zijn oppas Maria Borrallo.

  2 mei 2015 - 19:25