×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine kunnen wel lachen om goede grap

  "Drie kinderen!? Ik heb hier spijt van"

  William en Catherine kunnen wel lachen om goede grap

  De hertog en hertogin van Cambridge waren tijdens de Royal Variety Performance eind vorige maand het doelwit van enkele grappen.


  In de uitzending van het evenement die dinsdagavond te zien was op ITV blijkt dat de hertog en hertogin van Cambridge wel konden lachen om presentator en komiek Ramesh Ranganathan.

  Ramesh zei onder meer dat het koppel, net als hij, drie kinderen heeft. “Ik kan me zo voorstellen dat ze elke ochtend jullie slaapkamer in rennen en jullie naar hun schattige gezichtjes kijken en denken: ik heb hier spijt van”, grapte hij. De prins en zijn vrouw moesten er luidkeels om lachen. Ook een grap over het extra betalen van de de babysitter leken ze wel te kunnen waarderen.

  Met de Royalty Variety Performance in Londen wordt geld opgehaald voor de Royal Variety Charity, waarvan koningin Elizabeth beschermvrouwe is. De show wordt elk jaar bijgewoond door een of meerdere leden van de Britse koninklijke familie. Ook in 2014 en 2017 woonden William en Catherine het evenement bij.

  13 december 2019 - 15:58