×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine in juni naar Normandië

  Voor herdenking D-Day

  William en Catherine in juni naar Normandië

  Prins William en zijn vrouw Catherine brengen in juni een bezoek aan Frankrijk. In het Normandische plaatsje Arromanches-les-Bains wonen de hertog en hertogin van Cambridge een herdenking van D-Day bij, zo meldt de Franse nieuwssite Ouest France.


  Het is dit jaar op 6 juni precies 70 jaar geleden dat de geallieerde troepen op het strand van Normandië landden. Eerder werd al bekend dat koningin Elizabeth en prins Philip op uitnodiging van de Franse president François Hollande naar de herdenking gaan. Volgens Ouest France is ook prins Charles van de partij.

  De Britse koningin brengt een staatsbezoek aan Frankrijk. Naast Normandië zal zij Parijs bezoeken, waar de president haar ontvangt in het Élysée.

  28 april 2014 - 09:57