×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine geen partij voor Harry

  William en Catherine geen partij voor Harry

  Prins Harry was jaren geleden Usain Bolt al te snel af en zondag waren ook zijn broer prins William en diens vrouw Catherine geen partij voor hem. Dat bleek toen de drie een sprintje trokken in het Queen Elizabeth Olympic Park.


  Harry had dit keer geen valse start nodig, in tegenstelling tot zijn race tegen Bolt. Tijdens het bezoek dat de prins in 2012 in het kader van het diamanten regeringsjubileum van zijn oma koningin Elizabeth bracht aan Jamaica won hij tijd door Bolt af te leiden.

  Zondagmiddag leek Harry niet eens alles te geven tijdens het sprintje. De prins had tijd om meermaals achterom te kijken waar William en Catherine bleven. De hertog van Cambridge tikte zijn teamgenoot als tweede aan, de hertogin kwam als laatste over de streep.

  William, Catherine en Harry troffen in het Queen Elizabeth Olympic Park zo’n 150 hardlopers die trainen voor de marathon van Londen. Zij lopen die uit naam van Heads Together, de campagne die het stigma rond geestelijke gezondheidszorg weg moet nemen en die wordt gesteund door de stichting van het trio.

  De hertog en hertogin van Cambridge en prins Harry spraken een aantal renners en moedigden hen aan. Ook woonden de drie een presentatie bij, waar de deelnemers meer te horen kregen over voeding, warming-up en cooling-down.

  5 februari 2017 - 16:31