×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine erelid van cricketclub

  De hertogin is ook best handig met een slaghout'

  William en Catherine erelid van cricketclub

  Normaal gesproken moet je ruim 20 jaar op een wachtlijst staan om lid te worden van de prestigieuze Marylebone Cricket Club (MCC), maar niet als je prins William of zijn vrouw Kate bent. De twee zijn donderdag erelid geworden van de Londense cricketclub, meldt het Britse koningshuis op Facebook.


  "Toen het paar eerder dit jaar een crickettraining bijwoonde in Nieuw-Zeeland heeft iedereen kunnen zien dat de prins het leuk vindt om cricket te spelen. En de hertogin is ook best handig met een slaghout", zegt de woordvoerder van het stel in The Telegraph.

  David Morgan, voorzitter van MCC, is blij dat William en Kate de uitnodiging hebben geaccepteerd. "Het was een eer om het nieuws woensdag aan onze leden te vertellen. De club heeft al jaren een goede relatie met het koningshuis en hoopt dat dit nog lang zo blijft."

  Zo is koningin Elizabeth beschermvrouw van de club en zijn prins Charles en prins Philip ook erelid van MCC.

   

   

  9 oktober 2014 - 15:40