×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine bij St. Patrick’s Day

  Ceremoniële parade van de Irish Guards

  William en Catherine bij St. Patrick’s Day

  Prins William en zijn vrouw Catherine waren maandag aanwezig bij de ceremoniële parade van de Irish Guards ter gelegenheid van St. Patrick's Day in Aldershot. De Irish Guards zijn een elite-eenheid van het Britse leger.


  De zoon van prins Charles was om 11 uur aanwezig, samen met zijn echtgenote, schrijft Mirror. Ze maakten praatjes met soldaten van verschillende regimenten en Catherine deelde zo'n 300 klavertjes uit, het symbool van de beschermheilige. De hertog en hertogin van Cambridge sluiten de dag af met een lunch met de officieren.

  De afgelopen twee jaar was de hertogin van Cambridge ook al aanwezig bij de viering. Bij allebei de parades droeg ze dezelfde groene jas, maar dit jaar had ze voor een andere groene mantel gekozen. Voor vrouwen die de jas van Catherine zo mooi vinden dat ze hem zelf ook wel willen hebben, biedt de Britse krant uitkomst. Op de website valt te lezen dat de mantel nog online in de uitverkoop is te vinden.

  Het was het eerste publieke bezoek dat de twee dit jaar samen aflegden.

  17 maart 2014 - 14:52