×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine bezoeken Dundee

  Graaf en gravin van Strathearn bezoeken jongerenprojecten

  William en Catherine bezoeken Dundee

  Prins William en zijn vrouw Catherine zijn vrijdag in het Schotse Dundee. De graaf en gravin van Strathearn, zoals hun Schotse titels luiden, wonen daar de hele dag verschillende activiteiten bij die zijn toegespitst op het mentale welzijn van jongeren.


  Vrijdagochtend bracht het paar een bezoek aan het theater Dundee Rep. Hier ontmoetten ze docenten die dramatherapie geven aan jongeren die kampen met mentale problemen. Ook maakten ze een praatje met mensen van het Scottish Mental Health Arts and Film Festival en theatergezelschap Vision Mechanics. Zij treden vrijdagavond op met de voorstelling In Her Shadows in het theater.

  De Britse prins en zijn vrouw doen ook mee in een workshop met See Me, een Schotse nationale organisatie die zich inzet om stigma's rond mentale problemen te doorbreken. Na het theater in Dundee bezoeken William en Catherine The Corner, dat gezondheidsinformatie en advies verschaft aan jongeren, een vrijwilligersorganisatie, het plaatselijk historisch museum en de universiteit Abertay in het Schotse plaatsje.

  23 oktober 2015 - 12:26